ИНТЕРЕСНО
Я! Колко некролози, ухаещи на парфюми от рози?...
Я! Колко черни забрадки сред фламингови розови патки?...
Я! Колко много джелати сред пълчища от дипломати?...
Я! Какви телекранни муцуни от довчерашни диви маймуни?
Я! Колко “демократични” юнаци – войнствени, наковани глупаци?...
Я! Какви наконтени “маци” сред перфидни, цинични простаци?...
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados