Автоматично Интернет избира
и ми предлага много варианти -
какво да почвам и кога да спирам,
кога да съм с колан или тиранти...
Автоматично Интернет предлага...
И люта чушка даже ми намира...
А после на стената ми я слага –
да си поръчам и я консумирам...
А даже днес пък – този...Интернета,
предложи: „Да те нарисувам?“
Аз казах – „Да“ и ето , че портрета
готов е без стотинка да ми струва...
И мисля си, дали от Интернета
да не поискам да ми нарисува
ей тъй – държавата ни клета?
Ала рискувам май да ме напсува...
16.03.2017 01.10 ч.
© Георги Ванчев Todos los derechos reservados