10 oct 2011, 0:40

Интимно 

  Poesía » De amor
617 0 1

ИНТИМНО

 

Целуни ме! Целуни ме!

Лека нощ ми пожелай!

Пак заспи със мойто име

и за мен си помечтай!

 

В сън прекрасен поведи ме,

в чудно хубава страна.

Там, където обич има,

топлина и добрина.

 

"Обичам те!" - кажи ми само

и ме нежно прегърни!

Сигурна до твойто рамо

да съм аз до сетни дни!

© Анка Келешева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??