инвалид(NO)
Сляпата
Попадна при черно-белите.
Непрекъснато ú крещяха,
че черното е бяло
и бялото – черно.
Накрая вдигнаха ръце от нея.
Обявиха я за сляпа.
Тя виждаше цветно.
Лудата
Направи баница с масло, сирене и яйца.
На три етажа.
Изпече пържоли – 45-и номер,
с токче.
Всички ядоха, пиха и се смяха.
Много се смяха.
Задавиха се и умряха.
Лудата пече баници и пържоли.
За Бог да прости.
© Ивон Todos los derechos reservados