Иронично
Да. Животът продължава –
нито хубав, нито лош.
Останахме във таз държава:
до мен си ти. Един Гаврош
до теб стои и си сглобява
парченца от разбъркан стих –
мечти, в които се вглъбява,
друг свят – добър и тих!
© Стефан Todos los derechos reservados