18 jun 2006, 12:49

Иска ми се... 

  Poesía
947 0 0
Иска ми се
да мога да летя, ей така...
за да мога
целият свят да обиколя.

Иска ми се
да мога под водата,
да говоря, да дишам и да пея
ей така...

Иска ми се
и да мога с животни,
да говоря, да споделям и да пея
ей така...

Иска ми се
и небето да достигна, ей така,
да говоря с луната и звездите,
а и със слънцето дори...

Иска ми се
мир на цялата планета
да цари с мнмго, много
     ЛЮБОВ!

© Александра Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??