Иска ми се времето назад да върна.
Да забравя как със всяка твоя дума
влюбвах се във теб.
Как със мъка устоявах на един твой
малък жест.
Как скандалите прощавах и преглъщах
ден след ден.
Прегръдките ми бяха недостатъчни.
Сълзите ми наричаше фалшиви.
Знам, не мога времето назад да върна.
Но вярвам, времето ще излекува
моето изстрадало сърце!!!!!
© Александра Николова Todos los derechos reservados
Поздравления