20 jul 2011, 17:23

Иска ми се да бях като птица 

  Poesía » Otra
639 0 0

Иска ми се да бях като птица,
да мога безгрижна, да полетя.
Да не обръщам внимание на фалшиви лица,
а спокойна с облаците да се слея.


Искам да мога криле да разперя,
когато се чувствам самотна и тъжна,
да мога сред облаците покой да намеря,
да се почувствам някому нужна.


Иска ми се да бях като птица,
толкова спокойна и непринудена.
На вятъра да стана заложница,
в небето да се почувствам величествена!

© Мария Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??