Искам да ме искаш!
Да ме искаш, както аз те искам,
както те исках, преди да разбера, че не ме искаш
и че никога не си ме искал.
Да ме искаш,
както продължавам да те искам,
докато не те искам!
Да ме искаш през лятото до морето,
през зимата до камината,
през есента в гората сред листата,
през пролетта сред цветята –
аз да съм най-красивото цвете,
твоето цвете,
мен да избереш,
мен да искаш,
да искаш да те искам!
© София Сотирова Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »
Виж цялата вселена е в леглото ти
Ах колко общество в едно момиче''
Но това много ми допадна. Самата истина.
Содом и Гомор.
Вавилон.