Искам да изстина в ръцете ти.
Искам да видиш бледото ми лице, кървавите следи от сълзи...
Искам да усетиш последния удар на сърцето - сърцето, което ти уби.
Искам да чуеш последните ми думи - думи, които не изрекох преди...
Искам да те заболи, да усетя горещите ти сълзи и душата ти как крещи - "Върни се! Остани!"
© Диди Георгиева Todos los derechos reservados
ще чета хубавитети стихове винаги