14 nov 2005, 16:37

Искам... 

  Poesía
885 0 2

Искам да бъда силна като скала,
свободна като пчела,
и гъвкава като смола,
и виждаща се като мъгла.

Искам да литна в небето,
и припна в сърцето,
и погледна в лицето на момчето,
което ме обича и привлича.

Искам да бъда цвете
и погледна в ръце на момче,
което има сърце.

Искам да забравя страданието на хората,
които ми причиниха голяма болка,
които обичах и им имах доверие,
а те се подиграха подло с мен,
като с ненужна вещ,
и се сипеха сълзи
от моите очи.

© Илияна Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??