Искам вечер да заспивам
С Твоето Име,
искам аз да Те сънувам
през нощта,
искам, щом очи отворя,
във ума ми да те има,
искам в мислите ми
да дохождаш през деня.
Не, не искам
да съм примерна съпруга,
нито най-добрата
майка на света,
не, не искам
истинска жена да бъда,
искам само
в този мой живот,
Господи, да бъда
Твоя предано смирена дъщеря.
© Татяна Борисова Todos los derechos reservados