Искам...
да бъда нещо просто, ценно, значимо
в твоя личен, различен живот!
Искам...
да открехнеш сърцето си малко,
да посадя там взаимност, любов!
Искам...
да бъда твоята добра половина,
да осмислям деня и нощта!
Искам...
нещо тъй простичко само -
да бъдем с теб ръка за ръка!
© Диана Бунева Todos los derechos reservados