Не ми трябва лъскава сцена.
И прожектори не ми трябват.
Искам къща обикновена.
Искам виното, хляба.
Искам малцина приятели,
докрай да им бъда верен.
Искам любовни обятия
във мига ми най-черен.
Искам още години
да си довърша нещата.
После - нека изстина,
но ще литне Душата...
© Николай Гюлев Todos los derechos reservados
великолепен стих...сърдечно.