Искаш ли да те прегърна и погладя по гърба?
Искаш ли да те целуна и погаля по врата?
Искаш ли с ръката своя твоята да стопля?
Искаш ли полека, нежно, по косата да те чопля?
Искаш ли съвсем случайно, сгушени да замълчим?
Искаш ли така омайно, вкусно-сладко да заспим?
Искаш ли да те събудя тайно и блажено да лежим?
Искаш ли така нехайно, този миг да задържим?
© Доля Алексиева Todos los derechos reservados