27 ago 2008, 15:22

Искам да... 

  Poesía » De amor
572 0 3
 

Искам лятото да ме обича...

Искам да целуна вятърът...

Искам топлият дъжд по мен да се стича...

Искам вълните да ме прегърнат...

 

Искам да виждам само доброто...

Искам да има само любов...

Искам, когато отворя очите си,

в мен да изгрява всичко добро...

 

Искам да искам...

Искам да видя...

Искам да чувствам...

Искам да имам...

Искам да Обичам... теб!

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??