Знаеш ли, липсваш ми!... Странно, нали?
Бяхме заедно преди мъничко време...
И усещам как вътре във мене боли,
но все пак не искам някой таз болка да вземе!
Аз искам да чувствам там празнината,
където сърцето ми бие сега.
И пак да бягам извън тъмнината -
прекалено страшна е щом съм сама.
Аз искам да зная, че ти си далече!
Нека обземащо страшно боли!
Иначе наш'та любов ще е вече
„любов", ала отпред със „почти"!
© Биляна Todos los derechos reservados