Искам да ме любиш,
да съм твой копнеж,
да си вятър бурен -
да ме пометеш.
Да съм твоя мисъл,
да съм твой каприз,
на деня ти смисъл -
да съм летен бриз.
Слънце да съм ярко,
цял да те огрея,
и поне за малко
с тебе да се слея.
Искам да ме любиш,
да съм летен дъжд -
в мен да се изгубиш
като в зряла ръж.
© Валка Todos los derechos reservados
Красиво !
Смело !