Искам да стана голямА.
Силно аз пак ще обичаМ.
Като моята мила майкА.
Аз, но сега все още съМ.
Малко сладко момиче.
Обичам с моята куклА.
Да играя с нея всеки деН.
Аз още много обичам ,
сутрин рано да хапвамМ
Сандвича вкусен на мамА
Топъл чай и малко обиЧ.
Аз и изпращам усмивкиИ.
Нека денят и бъде миЛ.
Аз много я обичам,...И
искам да имам този чаР
Готина майка имам тоП.
Обичана, обичаща е тя.
Лесно ли е да си майкА.
Явно не, много ме е яД.
Мама, когато плаче сама.
Аз изпращам и целувкИ.
© С. П. Todos los derechos reservados