20 ago 2007, 9:41

Искам да съм 

  Poesía
732 0 4
 Искам да съм...
 
 Искам
 да съм звезда
 поне една вечер,
 да закача небето,
 което обичам.
 
 Искам
 да съм вятър
 поне един ден,
 да разлюлея косите,
 които нощем сънувам.
 
 Искам
 да съм вода
 поне един път,
 да галя очите,
 които нежно ме зоват.
 
 Искам
 да съм сърце,
 което пламено тупти
 в твоите гърди.
 
 Искам
 да съм сладолед
 в твоите ръце,
 защото и замразен дори,
 твоята безбрежност ще ме разтопи...
 
 19.08.2007   20:55

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??