9 ene 2013, 11:49

Искам да съм магистрала 

  Poesía
426 0 0

Плевня да съм, мила мамо,

знам, ще изгоря.

Искам да съм магистрала

в нашата страна.

 

Щом открият ме, да пишат

вестници за мен.

Премиер ще ме обича

всеки Божи ден.

 

Искам да съм магистрала!

Черен път съм днес.

Мисълта ми да е хала,

като мерцедес.

 

Да ме хвалят депутати,

сякаш съм звезда.

Да съм гладък, да съм златен,

да съм със съдба.

 

Инвестиции големи,

тонове с пари…

Но мечтата в днешно време

в плевня ми гори.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??