Да беше тук и да спеше
всяка нощ до мен
и до мене да седеше
във всеки ден празен, студен.
Искам да ти кажа колко
беше пусто без тебе,
да разкажа за мойта болка -
слушаш ли?! - И до колко
те вълнува,
че обичам те и няма как
да съществувам,
ако не ще усетя тебе пак...
© Александра Чикова Todos los derechos reservados