24 jun 2007, 20:45

Искам да заспя... 

  Poesía
996 0 11

Искам да заспя и да сънувам
извора и бялата ти риза,
от главата все не ми излиза
образът на голото ти тяло.

Искам капчица роса да ме пробуди,
кацнала на твойте устни,
знаеш колко са ми вкусни
изгрева и утринните ласки.

Искам заедно билки да береме,
във косите ми невен да сложиш,
после морни къдри да положиш
върху моето коляно.

Прегърнати да се отпуснем на тревата
и прозрачен мрак да ни повие...
Вечерницата да тупти в позлата
и пак от сладък сън да се опием.

© РАДА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??