Искам единствено да ме обичаш.
Но никога ти недей да го изричаш,
в очите ти нека го прочитам.
И като вятър нежно погали ме,
топлината да усещам.
Искам единствено да ме обичаш.
Но никога ти недей да го изричаш.
Плаха е душата ми от думи силни.
Бъди до мен,
аз друго нищичко не искам,
а само в дланта си да усещам твойта длан.
© Кристина Славова Todos los derechos reservados