Искам нещо да напиша
Сядам с лист и химикал
Човек докато още диша
Живота свой не е предал
А всеки ред излива се от мене
И тръгва от душата ми сама
Поезия нежна в мене стене
И иска да не тъне в тъма
А музата е мойто вдъхновение
И всеки стих е нежен знам
Че всеки път когато ме обземе
Аз искам част от мене да ви дам
© Йоана Йосифова Todos los derechos reservados