1 oct 2008, 0:42

Искам обещания... 

  Poesía » De amor
461 0 1
 

Чувам името си в гора от спомени,

виждам мислите си в облак от лудост,

докосвам мечтите си от Рая изгонени...

Нима нереална е тук тази хубост?

 

Желая душата ми тихо да плаче,

желая сърцето ми да изгори,

не искам да страдам, но искам обаче

дъждът да докосне моите очи...

 

Топлите ти устни по влажното ми тяло,

меките ти ръце по жадната ми кожа,

нека да се впуснем, да бъдем едно цяло,

искам да останеш близо до мен...

 

Нека те усетя, тръпнещ от желание,

нека времето бъде на наша страна,

искам да ме искаш, искам обещания,

може да са празни, но ги обещай!

 

Обещай, че ще останеш близо до мен...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • искам да ме искаш, искам обещания,
    може да са празни, но ги обещай!
    ...

    Тези напразни обещания ти дават усещането, че си жива!
    Аз ти желая да не са изпълнени с лъжа!

    Хареса ми! Поздрав, мила Ивона!
Propuestas
: ??:??