Не искам огризки.
Трохи подхвърлени.
Не искам милостиня
и думи разхвърляни.
Не искам потупване
приятелско по рамото.
А искам човек, който
би делил водата си
последната с мене.
Дори и в пустинята...
Искам някой, който
да ме разбира само.
Не искам милостиня!
Трохи подхвърлени
или някакви огризки!
Единствено искам
истинска близост...
© Ивелина каменова Todos los derechos reservados