Искам с някого да полетя,
но полета се нуждае от зов.
И колко време за тебе зова,
но може би за път не си още готов.
Искам с някого да полетя,
но крилото, мое, е едно,
за да литна ми трябват две крила...
Чакам те да дойдеш... и защо?
Искам с някого да полетя.
Хайде, прегърни ме! Нека станем двама.
Искам с някого да полетя.
Просто прегърни ме ти, любов голяма !
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados