Искам те
Защо не мога аз да те забравя?
Защо сърцето ми за теб ридай?
Защо ти идваш още във съня ми?
Защо мечтая си за теб безкрай?
Нима аз искам от живота твърде много
и нужно ли е за това да се виня.
Очаквах да останеш с мене дълго,
така до теб спокойно аз да спя.
Признавам, че без теб не мога.
Обичам те безумно, разбери.
Не искам да ми причиняваш болка.
Не си отивай! Моля те, прости!
Живота си на тебе аз отдавам,
не мога да забравя любовта.
За твойте ласки вечно ще жадувам,
при мен ела и донеси ми радостта.
© Пепа Райчева Todos los derechos reservados