7 dic 2013, 19:34

Искам те 

  Poesía » De amor
656 0 1

Мила моя,

 днес те искам с мен! 

Да ме обичаш 

и цениш, 

и от любов 

да ме подлудиш!

© Емилио Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??