Искам те! О, Боже, как те искам!
Търся те сред шумната тълпа!
Искам те! Безжалостно те искам!
Искам те и денем, и нощта!
Искам да те галя и целувам!
Искам те във моите ръце!
Искам те, и нощем те сънувам!
Искам те със цялото сърце!
Искам те! Дали е грях не зная!
Искам те със цялата душа!
Искам те! И само теб желая!
Ти си най-желаната жена!
Искам те до болка, до премала!
Всеки миг и всеки Божи ден!
Искам те с душата закопняла
ти да бъдеш винаги със мен!
© Георги Иванов Todos los derechos reservados