3 ago 2017, 10:20

Искам теб 

  Poesía » De amor
366 0 0

Не знаех какво чувствам 

Не знаех какво става 
Щом сърцето във мене 
Тупти, не престава 

 

Не знаех какво искам 
Не знаех какво няма 
Но сърцето във мене 
Сякаш на ума ми подсказа 

 

Че искам теб и твоите устни 
Да се сливате с мен и моите мисли 
Че искам теб и нищо друго 
Само красивата ти усмивка и нещо щуро 

 

Знам ли да преминем всякакви граници може би 
Но до мене те няма и сърцето боли 
А сякаш във мене се блъскат звезди 
Които бавно убиват моите мечти 

 

И наистина не знаех преди 
Какво искам или какво виждат мойте очи 
Но сега си давам сметка уви 
Че това което искам си ти

© Атанас Дизов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??