Една докосна моето сърце,
обрече ме на щастие и радост!
Показа ми какво е свободата
и как да бъда силна и добра!
Отвори път на всичките ми чувства,
изпитах и любов, и мъка!
Опарих се от бивши и предишни,
но не спирам да я искам все така!!!
© Мира Димитрова Todos los derechos reservados