ИСКАМ Я ТАЗИ ЛЮБОВ! ИСКАМ Я!
ОГНЕНА, СТРАСТНА И ДИВА,
ИЗГАРЯЩА СЪРЦЕТО, РАЗКЪСВАЩА ДУШАТА,
НАПОМНЯЩА МИ, ЧЕ СЪМ ЖИВА!
БУРНА, ЧУВСТВЕНА, НЕУСТОИМА,
ИЗРИГВАЩА КАТО ЛАВА, ГОРЕЩА...
КОЛКО ЛИ ДРУГИ Е ПОДМИНАЛА,
ТИЧАЙКИ КЪМ МЕН ЗА СРЕЩА?
НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ ТАЯ ЛЮБОВ! НЕ СЕ СТРАХУВАМ!
ОСВОБОДЕНА, ПРИКАЗНО КРАСИВА,
ЗАЛЮЛЯЛА МЕ В НЕЖНА ПРЕГРЪДКА
И ОЦВЕТИЛА ЕЖЕДНЕВИЕТО МИ СИВО...
20. 10. 08
© Цвете Todos los derechos reservados
е най-красивото нещо което ми докосна сърцето, евала!