22 mar 2013, 20:51

Искаш ли... 

  Poesía » Erótica
1673 0 2

Искаш ли да ме докосваш,

там където най-боли,

искаш ли да се ядосваш, 

че болката си точно ти!

© Нина Ильова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??