Искаш ли да полетиш, мечтателю?
(едно светлосиньо стихотворение за мен)
Сърцето ми голямо е,
по-голямо от света.
Вятърните мелници
са в моята душа.
Морската безкрайност
и светлосиният нюанс
се преливат в мойта същност...
... и това съм аз.
Красота е дума,
описваща мечти.
Аз не съм красива,
аз съм жива.
Свободата е това,
което в мен кънти.
Днес ще полетя,
правила съм го преди.
И превръщам себе си
в каквото пожелая.
Няма граница за моите мечти.
Чайка или гларус,
лебед, пеперуда...
... се събуждат в мен...
... затворя ли очи.
Благодаря на реалността,
че ме научи да мечтая.
Аз съм музика със по-различен звук.
А на вас, мечтатели,
ще ви пожелая...
Открийте във сърцето си
този птичи дух!
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados