Омръзна ми от твоите капризи,
от лудостта в безкрайната игра,
от ролята на влюбено щастлива
до всяка моя фибра от плътта.
Върви при някой друг
и излъжи го
да вярва, да те търси без съмнение.
Умората горчи и нямам сили...
До утре в шест. Кафето е от мене.
© Илияна Каракочева Todos los derechos reservados