Искрица
( на А.)
Стоях наведен, свел поглед в тъмнината...
една искрица в мен изгря...
влачих се, пълзях, отново пак вървях...
Вървя, пълзя, пак влача се...
една искрица в мен умря...
стоя наведен, (отново) свел поглед в тъмнината...
(нима това ми е съдбата!?)
© Димитър Иванов Todos los derechos reservados