6 jul 2007, 14:02

ИскЪм ТЪ (Хумур) 

  Poesía
1733 0 11
                    (Молъ Въ, да съ чите без задни мисли) 

          ИскЪм ТЪ...
 
 Искъм тъ голъ, ду мени,
 пък аз  - ублечен.
 Нъл трябва съм чувечен.
 Ма то с теби как чувек ши е тъкъв,
 то ду теби и мравкътъ съ чувствъ лъв.
 
 Искъм тъ голъ, ду мени,
 пък аз - по прашки...
 Нъл сигъ тъй било юнашки.
 Ма то ду теб аку има юнак
 ши го сгазиш кът туварния влак.
 
 Искъм тъ голъ ду мени,
 пък аз... утдолу.
 Нъл дан съ зоря ногу.
 Настроението де.
 Нали сми мъже.
 Пък посли ши спим
 аку можим де...

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??