Съблечен вятър.
Задрямали облаци.
Сънени лъчи.
Възглавница-бряг.
Бълнуващо поточе
с буйни коси.
Пчели целуват
срамежливи цветчета
с пъстри устни.
Треви сънуват
песента на щурчета
и капки вкусни...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados
Красиво , нежно и мило!
Поздравче!