В твойта клетка искаш да ме вкараш,
да изсипеш твойте грехове над мен ,
вечно се усмихваш като страдаш,
но погледът ти е тъй студен.
Завличаш ме в дълбините на страха,
пиейки от моята свещена енергия,
проклинай тъгата на свойта самота,
няма да се отдам на смъртната тъмнина.
© Недялко Благоев Todos los derechos reservados