ИСТИНА
Откривах за теб планети.
С толкова много звезди.
Дори лунната беше превзета.
Там за тебе оставих следи.
Сега полагам моята клетва.
Ще стъпча всички лъжи.
Душата ми ще стане по-светла.
... Слънце край мен защо не кръжи?
© Мимо Николов Todos los derechos reservados