Не бях ученичка добра,
но стихове пиша сега
- литературата от мен
е много далеч,
а граматиката още
по-надалеч.
Стиховете ми искам да чуеш,
и свойте мисли да споделиш
- надежда да имам ли още?
Не зная що е поема, новела
и не знам още какво -
но мислите свои
на белия лист ще изпиша
с надежда някой да ги прочете.
© Анка Александрова Todos los derechos reservados
Продължавай!
Поздрави,
С