И какво остана в края на краищата
от твоята опашата лъжа?
Само опашката ù остана.
Не разбрах за какво
ти притрябваха чудеса
и грандиозните обещания?
За какво ти беше фалшиво лице
и фалшивата самоличност?
"Свободата води народа" - Делакроа.
Погледите се приковават във циците.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados
...заради едни цици, свободата да размяташ хиляди опашки...
Дали си заслужава!?..