Понеже Истината не е Алгоритъм
И Векторът няма собствен ритъм
Детекторът не хваща твоя ритъм
Реалността е фарсът във който живеем
Продават ни мечти които сдухват
И в крайна сметка неизбежно рухват
Дебили са всички
Освен тъпите пички
И Всички си мълчим
Вместо да ръмжим
И те питам кестен
Кажи ми как сред лъжци да остана честен
И с разбити нерви да остана свестен
© Никола Кокинов Todos los derechos reservados