И нека пак залъжем себе си, че всичко е било
наистина, а не насън, защото чувствата,
които ти ми даваш, са много повече
от истината, която често залъгва
пленените от щастие души,
опиянени от алкохола
на любовта, която
винаги е трезва
и искам да
извикам
само
теб.
Ти
Ти
Ти
Ти
Ти
Ти
Ти
ме караш да летя,
с теб падам от високо,
с теб се чувствам истински щастлива.
© Нямам Todos los derechos reservados
Сериозно-много ме накефи!