Търсиш мене в някой друг,
едва ли ще ме намериш тук.
Аз съм това, което искаш,
но вече не можеш да ме имаш!
И дори когато спиш,
пак за мене ти гориш.
Всичко ти напомня за мен,
всяка минута, всеки ден.
Нямаш мира и покой,
искаш пак да бъдеш мой!
Не разбираш ти дори
как душата ми разби.
Ти избра да бъде така,
скъпо плащай си сега!
И дори когато спиш,
пак за мене ти гориш!
Всяка минута, всеки ден
те отдалечават все повече от мен!
И ще чакаш още дълго време,
без да искаш да приемеш,
че направи много грешки,
за които няма прошка!
© Емилия Илиева Todos los derechos reservados