Ето ме гола и истинска,
ето ме без излишни слова!
Мога да бъда безмилостна,
мога и други неща.
Искаш страстта ми да вземеш
и да си тръгнеш на сутринта.
После с приятели да се посмееш,
давай, не съм за това.
Утре ще търсиш опора,
утре ще търсиш ръка!
Празен ще бъдеш за бога,
с празна за обич душа.
© Пенка Николова Todos los derechos reservados