Всичко е сиво... безлюдно,
хора с маски бледнеещи
крият своята истинска душа...
Но тя беше една, една-единствена душа.
Не беше скрита в онези грозни
маски. Тя беше истинска.
Начинът, по който живееше,
това, че беше винаги искрена,
я правеше недостижима...
Недостижима за нас...
обикновените хора.
© Звезден прилив Todos los derechos reservados