4 abr 2013, 9:48

Истинска жена 

  Poesía » De amor
480 0 0

В името на любовта

цвете, птица и Луна ти дадох...

и, може би, цялата си красота

аз за твоето име продадох...

 

но ти дори не разбра,

че в тебе всичко бях изгубил,

ала може би във истинска жена

най-после аз се бях влюбил...!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??